zaterdag 10 januari 2009

BOM Ellie,s quiltplace - Country calender

Het eerste blok is klaar. Elke maand komt er een nieuw blok en heb er zelf voor gekozen om de blokken los te gaan gebruiken en dan de maanden geschreven in het Turks. Het logo van de website van Ellie (country calender) staat links op mijn blok

The first block is finished. Every month Ellie will put a new block for a country quilt at her website... but I will use the blocks seperate as a wallhanging. Ocak means January in Turkish.
The logo of Ellie,s website you can find on the left site of my blog (Country calender)..

9 opmerkingen:

katrien zei

Oh wat is je quiltje mooi geworden.

Loes zei

wat is ie leuk geworden, Hebben ze in Turkije ook quiltwinkels groetjes loes

Yvonne aka sommeke zei

En wat een schatje! Leuk met de Turkse tekst!

Annelies zei

Hij is erg mooi geworden !

GRANNY'S HOUSE zei

Hij is prachtig geworden!

Groetjes
Ines

Cybele's patch zei

Hij is zo leuk geworden Jolie. En mooi in die winterse blauwe kleur. Ik ben er ook mee bezig en probeer er een "koud" quiltje van te maken.
Jossie

jolie zei

Loes...denk dat je een weblog hebt maar kom er niet als ik op "Loes" klik. Daarom maar hier. Er is in Istanbul een patchworkwinkel maar ben daar nog niet geweest. Het is ook niet echt naast de deur. Van Marmaris naar Istanbul is 14 uur met de bus. Heb het geluk dat mijn moeder ook aan patchwork doet en me nogal eens wat toeschuift. Verder gebruik ik veel katoentjes van de markt en af en toe word ik verwend met een lapje per post.

Hennie zei

Erg leuk geworden Jolie.

Een goed idee om het in het Turks er op te zetten, je bent toch een beetje een Hollandse Turk, of een Turkse Hollander, je woont er al een tijdje. Ha, ha, ha.
Groetjes Hennie

Guute zei

Je quiltje is leuk en origineel met je Turkse tekst.