zaterdag 27 juni 2009

angelstory 7 - kalenderblokken

Het is erg warm in Marmaris en kom dan ook weinig toe aan patchworken.. af en toe ,s avonds op het balkon. Mag nog niet klagen want ,s avonds en ,s nachts is het heerlijk.. dat wordt straks vast nog wel anders.
Heb deze maand ook maar weinig gewerkt voor het Turkse reisburo. De maand juni 5 dorpstochten.. afgelopen maand mei 3 dus dat schiet op :-)


Heb weer een blok gemaakt van de Angelstory.. en wel Dimitry de dromer. Vind dit zo leuk om te doen en wil aankomende week vast wat blokken en stroken gaan snijden voor de omrandingen.

Het juni blok van de maandkalender is af en evenals het onderstaande mei blok.
In Marmaris it,s too hot in daytime for patchwork or quilting. The evenings and nights are cool and sometimes I am doing a little bit at the balcony. At the end of July and August it will also be hot in the nights..
Dimitry The dreamer (Angelstory) is finished.. really nice to do. More angels will follow.
Next week I hope to cut some blocks and borders...
The blocks for May and June are also finished...
I did not make a lot of village tours with tourists for the travel agency. In the month May 3 and this month till today only 5.


5 opmerkingen:

Pat zei

Cute blocks Jolie. :o)

I love that little bug on the watering can !

greetings from Pat

quilting Jeannet zei

Hoi Jolie,
Het is in Nederland momenteel ook warm, drukkend en vochtig warm, ik weet niet of dat in Turkye andere warmte is ? Ik ben weg van je angelblokken zo met applicatie, ik heb ze gesticht zoals je weet, maar dit is ook erg mooi, daar zag ik een beetje tegenop, het leek me zo priegelig,maar als ikd e resultate zo her en der bekijk lijkt het mee te vallen, doe je ook mee aan de quilt van Guute ?

Groetjes, fijne zomer ! Jeannet

katrien zei

Hier in België ook mooi weer hoor.Je angel blokje ziet er weer mooi uit,en de maandblokjes ook al zo mooi.

Guute zei

Hier in België is 't ook hot, hot, hot! Dat zijn we duidelijk niet gewend. Maar 't is wel leuk dat onze nachten koel zijn. Je blokken zijn heel mooi geworden!!!

quilting Jeannet zei

Ik zie je vanavond Jolie ! .......